• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

Despre Noi

Noi, echipa SASA Party, ne vom ocupa de organizarea petrecerii copilului tau, iti vom oferi momente magice la petrecerea de botez, ne vom ocupa de decorarea si accesorizarea cu stil a petrecerii tale! Toate acestea le vom face pentru a-ti oferi tie si invitatiilor tai momente de neuitat!

Ne place si stim ceea ce facem, aducem programe unice si inovative pentru distractia copilului tau, cele mai celebre personaje din basme si super-eroii copilului tau sunt interpretate de animatori profesionisti, decoram si accesorizam cu stil locatia aleasa de tine.

Toate grijile tale vor fi preluate de catre echipa noastra! Nu trebuie decat sa ne spui ce iti doresti si apoi sa te relaxezi! Cum poate acest lucru sa fie real?! E simplu! Noi ne ocupam de “Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!”

Parintii care isi doresc o petrecere super-SASA pentru copiii lor ne aleg pe noi deoarece suntem profesionisti, efervescenti si inovativi! In plus, avem reteta secreta pentru buna dispozitie a celor mici! Contacteaza-ne si vom deveni complicii tai pentru a transforma totul intr-o mega distractie!

Echipa

Sorana Albu

Managing Partner
Suna Trimite email

Andra Albu

Managing Partner
Suna Trimite email

Sevastian Secasiu

Online & Marketing
Suna Trimite email

Mascote

Misu

Brego