• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

Intrebari Frecvente

Vrei sa organizezi o petrecere si ai inca intrebari? Mai jos gasesti cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim.

De obicei durata petrecerilor pentru copii este de aproximativ 3 ore, dar pot dura si 4-5 ore, in special in cazul copiilor mai mari. Principalele restrictii de timp sunt date de locatia petrecerii asa ca acesta este un punct pe care trebuie sa il clarifici de la bun inceput cu reprezentantul locatiei sau consultantul SASA Party.

In general cel mai potrivit moment pentru a programa petrecerea copilului tau este undeva inainte cu una-doua saptamani.

Uneori acest lucru nu este posibil si totul ramane pe ultima suta de metri. Asteptam sa ne contactezi, iar noi vom face tot posibilul ca petrecerea sa fie una reusita!

Atunci cand calculezi bugetul petrecerii, trebuie sa iei in calcul costurile pentru locatie, meniu, programul de divertisment al copiilor, tortul aniversar precum si decoratiuni, baloane, jocuri si alte echipamente. De obicei costurile aproximative sunt undeva in jurul sumei de 1000 lei, dar asta depinde foarte mult si de complexitatea si diversitatea serviciilor, dar mai ales de bugetul pe care il ai disponibil!

Serviciile SASA Party pornesc de la 80 lei, iar costul maxim este dat de modul in care doresti sa personalizam si sa diversificam serviciile pentru petrecerea de vis a copilului tau!

Pentru noi o petrecere incepe cu 1-2 ore inainte de sosirea invitatilor, cu pregatirea animatorilor, amenajarea locatiei, fie ca este vorba de baloane sau de echipamente, sonorizare si jocuri.

Dupa ce invitatii au fost intampinati de personajele preferate ale sarbatoritului si au facut cateva poze care vor fi pastrate cu drag in albumul de familie, urmeaza ca animatorii sa faca cunostinta cu copiii prin diverse jocuri de socializare. Dupa ce copiii s-au prezentat si si au inceput sa se simta in largul lor, incepe distractia cu adevarat! Jocuri educative si distractive, dans, sesiune de face painting, modelaj din baloane si multe alte activitati care le va aduce copiilor fericire, zambete si cu siguranta si prieteni noi!

Programul se poate suprapune sau nu cu momentul tortului, care recomandam sa fie cu 45-30 minute inainte de ora estimata pentru incheiere.

Asteptam sa ne contactezi pentru a programa petrecerea impreuna prin email sau la telefon, de luni pana vineri intre 9:30 si 19:00.

Daca apare o situatie urgenta sau trebuie planificat totul pe ultima suta de metri, ne poti contacta si in weekend la numerele afisate pe site. In cazul in care nu raspundem imediat vrem sa stii ca in timpul weekend-ului atentia noastra este indreptata spre buna desfasurare a petrecerilor programate, asa ca te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.
Uneori copiii si parintii se simt atat de bine incat pur si simplu nu se pot desparti. Noi stim cel mai bine acest lucru! In cazul in care iti dai seama ca preferi ca petrecerea sa se incheie peste ora stabilita, serviciile noastre pot fi prelungite atata timp cat nu exista alte rezervari dupa ora respectiva, nu trebuie decat sa ne contactezi si sa ne comunici acest aspect pentru a discuta impreuna care sunt conditile si costurile.

Cel mai corect raspuns in ceea ce priveste numarul de copii care pot participa la o petrecere este: infinit!

Numarul mediu de copii la petrecerile aniversare este, din experienta noastra, de aproximativ 15-20. Dar sunt petreceri si mai mici sau mai mari, de exemplu cele corporate pot ajunge si la 200 de copii.

In general trebuie sa iei in considerare un animator pentru 10 copii de varste relativ apropiate. Daca sunt peste 10 copii programul este indicat sa fie sustinut de doi actori. Daca de exemplu diferentele de varsta intre copii sunt mari (un grup de copii cu varsta de 2-3 ani si unul de 7-9 ani), recomandam de asemenea 2 animatori.

Cel mai important pas pentru ca petrecerea sa fie una reusita este sa estimezi cat mai corect numarul de copii care vor veni la petrecere, astfel incat programul sa fie adecvat pentru numarul si varsta lor.
Parintii pot socializa linistiti si relaxati cat timp copiii sunt angrenati in programele noastre de distractie sau, daca isi doresc, animatorii vor incerca sa ii prinda macar putin in jocuri pentru ca asta le face o mare placere copiilor.
Noi nu cerem in general avans pentru plata servicilor, dar bineinteles exista si stituatii exceptionale. Trebuie doar sa ne contactezi pentru a putea sa cream o oferta personalizata special gandita si adaptata petrecerii de vis pe care copilul tau o doreste. Plata serviciilor se achita numerar, integral imediat dupa eveniment sau la sfarsitul prestarii serviciilor noastre.

Noi garantam calitatea serviciilor noastre si iti vom oferi mereu 100% implicare, atentie si profesionalism.

Modul nostru de a garanta acest lucru este prin returnarea valorii serviciilor in cazul in care nu esti multumim!

Iti vom returna banii in maxim 5 zile de la eveniment, indiferent de motivul pe care il vei avea, dar avem rugamintea de a ne dau un feedback cat mai detaliat in ceea ce priveste experienta avuta. Numai asa noi ne putem imbunatati serviciile si putem evita accidentele similare.
Daca intervine vreo situatie nepravazuta si nu mai poti tine petrecerea sau vrei sa modifici data, ai tot suportul nostru. Nu trebuie decat sa ne contactezi!