• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

Babysitter

Atunci cand petrecerea se intinde pe mai multe ore, programul de divertisment are nevoie de o completare. Cea mai buna solutie pentru evenimente cum ar fi botezurile, nuntile sau petrecerile de tip corporate este ca o persoana sau mai multe, dupa caz, sa supravegheze activitatea copiilor, sa le poarte de grija si mai ales sa nu ii lase sa se plictiseasca.

Acest serviciu se imbina cel mai bine cu organizarea unui Kids Corner sau Atelier de Creatie, unde copii, in functie de varsta, pot colora, desena sau pot face alte activitati care sa ii tina ocupati pe ei si relaxati pe parinti.

 
 

Babysitter

 
  • 1 -7 ore
  • Personal de supraveghere a copiilor pe perioada evenimentului
  • Activitati creative
  •  
  •  
  •  

Asteptam sa ne contactezi si sa gasim cea mai potrivita solutie pentru evenimentul tau!

Imagini de la petreceri


Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate

Pentru ca petrecerea ta sa fie una perfecta vezi si lista de "Accesorii si servicii recomandate si adauga detaliul pentru un eveniment de neuitat.

Vrei sa primesti mai multe informatii despre acest serviciu?

Adauga adresa ta de email in campul de mai jos, iar un consultant SASA Party te va contacta pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie.

Servicii Similare

Mascote Mickey si Minnie Mouse

SASA Party ii va aduce pe cei mai simpaticii soricei pentru a transforma petrecerea intr-o zi de neuitat! Invitatii vor fi intampinati de faimosul cuplu de la Disney si vor putea face o multime de fotografii alaturi de ei!

Vezi detalii

Ingeras

Ingerasul va intampina invitatii la intrarea in restaurant, ii va conduce la mese si va fi vestitorul botezului copilului tau, el este cel care va introduce fiecare oaspete intr-o lume magica, de poveste!

Vezi detalii

Animatie

In functie de preferintele tale dar si de tematica aleasa pentru petrecerea de botez a bebelusului tau, copii prezenti la eveniment vor putea sa se intalneasca cu cele mai iubite personaje din basme sau chiar si cu super-eroi!

Vezi detalii