• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

Clovnul SASAnel

Stangaci si foarte hazliu, clovnul SASAnel, va distra toti invitatii la petrecerea copilului tau!

Poznas si cu capul in nori, singurul lucru care ii place lui SASAnel este sa se distreze si sa faca copiii sa rada.

Spune o multime de glume, stie foarte multe jocuri hazlii si antrenante, este un maestru al figurinelor din baloane modelabile si este chiar si un mare pictor atunci cand vine vorba de face-painting.

 
 

Clovnul SASAnel

 
  • 1 -3 ore
  • Animatie
  • Face painting
  • Baloane modelabile
  • Jocuri si dansuri tematice
  •  

Daca iti doresti sa le oferi copiilor momente nesfarsite de rasete si voie buna trebuie doar sa ne contactezi si noi il vom trimite la petrecere pe cel mai hazliu si poznas clovn din oras!


Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate

Pentru ca petrecerea ta sa fie una perfecta vezi si lista de "Accesorii si servicii recomandate" si adauga detaliul pentru un eveniment de neuitat.

Vrei sa primesti mai multe informatii despre acest serviciu?

Adauga adresa ta de email in campul de mai jos, iar un consultant SASA Party te va contacta pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie.

Servicii Similare

Mascote Mickey si Minnie Mouse

SASA Party ii va aduce pe cei mai simpaticii soricei pentru a transforma petrecerea intr-o zi de neuitat! Invitatii vor fi intampinati de faimosul cuplu de la Disney si vor putea face o multime de fotografii alaturi de ei!

Vezi detalii

Ingeras

Ingerasul va intampina invitatii la intrarea in restaurant, ii va conduce la mese si va fi vestitorul botezului copilului tau, el este cel care va introduce fiecare oaspete intr-o lume magica, de poveste!

Vezi detalii

Animatie

In functie de preferintele tale dar si de tematica aleasa pentru petrecerea de botez a bebelusului tau, copii prezenti la eveniment vor putea sa se intalneasca cu cele mai iubite personaje din basme sau chiar si cu super-eroi!

Vezi detalii