• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

SASA Zumba4Kids

Prin coregrafii vesele si jocuri distractive pe muzica, Zumba4Kids a devenit programul preferat al copiilor. Acesta este modul ideal prin care noi reusim sa orientam copiii spre o viata sanatoasa, cu activitati sportive.

Acest program contribuie la dezvoltarea fizica si psihica a copiilor, ii ajuta sa se coordoneze mai usor, le dezvolta latura sociala si capacitatea de adaptare in cadrul grupurilor.

Datorita antrenamentului eficient, dinamic si mai ales captivant, Zumba4Kids, reprezinta cel mai sanatos mod de joaca pentru copii.

 

Zumba 4 Kids

* 1 sau 2 animatori
  • 50 - 90 minute
  • 1 - 2 animatori
  • Pregatire si incalzire fizica
  • Sesiune de dans indrumata de animator
  • Refacerea dansului sub forma unui mini spectacol
  •  

Contacteaza-ne si iti vom oferi cel mai exploziv moment al petrecerii, multe rasete si energie pozitiva!


Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate

Pentru ca petrecerea ta sa fie una perfecta vezi si lista de "Accesorii si servicii recomandate" si adauga detaliul pentru un eveniment de neuitat.

Vrei sa primesti mai multe informatii despre acest serviciu?

Adauga adresa ta de email in campul de mai jos, iar un consultant SASA Party te va contacta pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie.

Servicii Similare

Mascote Mickey si Minnie Mouse

SASA Party ii va aduce pe cei mai simpaticii soricei pentru a transforma petrecerea intr-o zi de neuitat! Invitatii vor fi intampinati de faimosul cuplu de la Disney si vor putea face o multime de fotografii alaturi de ei!

Vezi detalii

Ingeras

Ingerasul va intampina invitatii la intrarea in restaurant, ii va conduce la mese si va fi vestitorul botezului copilului tau, el este cel care va introduce fiecare oaspete intr-o lume magica, de poveste!

Vezi detalii

Animatie

In functie de preferintele tale dar si de tematica aleasa pentru petrecerea de botez a bebelusului tau, copii prezenti la eveniment vor putea sa se intalneasca cu cele mai iubite personaje din basme sau chiar si cu super-eroi!

Vezi detalii