• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

Spectacol de magie

Mereu ne vom pune intrebarea: “Cum a reusit magicianul sa…?”

Spectacolul de magie este unul interactiv, care va tine copii cu sufletul la gura, aducand in fata lor trucuri speciale si surprize neasteptate!

Sarbatoritul va fi asistentul personal al magicianului si va participa la numerele de magie care vor lasa cu gura cascata toti invitatii, el va vedea si micile trucuri, dar suntem siguri ca le va pastra secrete!

Magie pentru oameni mari si mici

 
  • Durata: 40 minute
  •  
  •  

Hocus Pocus

(spectacol de magie si ventrilocie)
  • Durata: 40 minute
  •  
  •  

Contacteaza-ne, iar formula noastra magica “Hocus Pocus SASAnatus Magicianus” va transforma petrecerea copilului tau intr-o zi de neuitat!

Serviciu oferit in colaborare cu Magic Pupet.

Imagini de la petreceri


Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate, Accesorii si servicii recomandate

Pentru ca petrecerea ta sa fie una perfecta vezi si lista de "Accesorii si servicii recomandate" si adauga detaliul pentru un eveniment de neuitat.

Vrei sa primesti mai multe informatii despre acest serviciu?

Adauga adresa ta de email in campul de mai jos, iar un consultant SASA Party te va contacta pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie.

Servicii Similare

Mascote Mickey si Minnie Mouse

SASA Party ii va aduce pe cei mai simpaticii soricei pentru a transforma petrecerea intr-o zi de neuitat! Invitatii vor fi intampinati de faimosul cuplu de la Disney si vor putea face o multime de fotografii alaturi de ei!

Vezi detalii

Ingeras

Ingerasul va intampina invitatii la intrarea in restaurant, ii va conduce la mese si va fi vestitorul botezului copilului tau, el este cel care va introduce fiecare oaspete intr-o lume magica, de poveste!

Vezi detalii

Animatie

In functie de preferintele tale dar si de tematica aleasa pentru petrecerea de botez a bebelusului tau, copii prezenti la eveniment vor putea sa se intalneasca cu cele mai iubite personaje din basme sau chiar si cu super-eroi!

Vezi detalii