• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

Petreceri pentru copii


De ziua copilului tau cu siguranta iti doresti ca el sa se simta cu totul special, tu sa te poti bucura din suflet de eveniment, iar invitatii sa se distreze mai bine ca niciodata! Iti doresti ca petrecerea sa fie o amintire frumoasa pentru copii si un moment de relaxare si socializare pentru parinti?

SASA Party, vine in intampinarea ta si alaturi de tine punem la cale cea mai reusita petrecere din oras! Mascote Disney, printese cu puteri magice,super-eroi, personaje de basm si multe multe alte surprize sunt rezervate pentru a transforma o simpla petrecere intr-o zi de neuitat!

Nu trebuie decat sa ne contactezi si noi vom transforma visele in realitate!

Cei mici au fost si sunt mereu o provocare! Tocmai de aceea, noi, am realizat programe speciale pentru ei cu personaje magice si super eroi fantastici, ce le vor aduce zambetul si mirarea pe chip, multe rasete si voie buna!

Vezi detalii

Pentru micutii care sunt deja la gradinita, am pregatit o multime de jocuri si activitati special adaptate pentru varsta lor, petreceri antrenante si bineinteles, toate acestea, alaturi de personajele bine cunoscute si preferate ale micilor exploratori.

Vezi detalii

Copiii incepand cu acesta varsta stiu deja destul de clar ce isi doresc sa faca de ziua lor, pretentiile cresc si isi doresc ca petreceriile lor sa fie deosebite, pline de energie si distractive.

Programele pe care SASA Party vi le propune pentru aceasta varsta ii vor aduce pe copii impreuna in jocuri si concursuri pe echipe si vor fi incurajati sa isi dezvolte si sa isi descopere personalitatea si creativitatea.

Vezi detalii

Pentru petreceri absolute alaturi de toti prietenii si colegii poti alege dintre cele mai tari spectacole si activitati oferite de SASA Party!

Muzica si distractia nu trebuie sa lipseasca la petrecerile cu copii de peste 10 ani, asa ca ti-am pregatit cateva programe in care muzica si dansul sunt pe primul loc: Karaoke si SASA Dance4Teens, poti sa te distrezi alaturi de Profesorul Trasnit Utonium sau sa participi la o Olimpiada Sportiva!

Vezi detalii

La aceasta varsta, grupul de prieteni este foarte important pentru copilul tau. El isi doreste sa aibe parte de o petrecere reusita, unde toata lumea sa se simta bine iar pe holurile scolii sa se vorbeasca mult timp despre aceasta.

Noi vom aduce muzica si toate accesoriile pentru ca toata lumea sa se distreze la maxim. Am gandit chiar si cateva tematici de petreceri care sunt potrivite pentru ariile lor de interes.

Toate programele si activitatile prezentate mai jos sunt potrivite atat pentru tineri cat si pentru adulti, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru amestecul de varste ale invitatilor de la petrecere.

Vezi detalii