• 0720 919 614
  • contact@sasaparty.ro
Petreceri absolute, cu pitici si jocuri multe!

Sweet Corner

Alegerea unui Sweet Corner pentru petreceri va fi intotdeauna un adevarat rasfat delicios pentru toti pofticiosii!

Un detaliu surprinzator, ce va delecta papilele gustative ale tuturor invitatiilor! Sweet Corner-ul este mai mult decat o masa cu dulciuri! Este o explozie de culori si forme, dulciuri special realizate dupa pofta ta si aranjamente in ton cu tema petrecerii. Toate acestea vor face din acest colt cea mai ravnita parte a petrecerii !

Sweet Corner-ul SASA Party cuprinde cupcakes, candy pops, bezele, jeleuri, tarte cu fructe, mini prajituri delicioase, diferite specialitati de ciocolata, fructe proaspete de sezon si exotice, aranjamentele si decorul. Este potrivit si poate fi pregatit pentru orice numar de invitati. Va fi cu siguranta o alegere apreciata de catre toti invitatii la petrecere, fie ei mici sau mari!

Asteptam sa ne contactezi si consultantul nostru SASA Party iti va da toate detaliile despre Sweet Corner si veti putea stabili impreuna care sunt cele mai potrivite dulciuri si decoruri pentru petrecerea copilului tau.

Vrei sa primesti mai multe informatii despre acest serviciu?

Adauga adresa ta de email in campul de mai jos, iar un consultant SASA Party te va contacta pentru a-ti oferi informatiile de care ai nevoie.